· 

FVD groeit door: Koevoets sluit zich aan bij Forum in Zeeland

Naar aanleiding hiervan hadden we vrijdagmiddag 10 februari 2023 via RTV Vlissingen een gesprek met Robert Koevoets en Martin Bos over diverse onderwerpen.   

Robert Koevoets en Martin Bos  © MultranetMedia

Zeeuwse fractie groeit naar 3 zetels
Forum voor Democratie (FVD) groeit! Niet alleen in ledenaantal, maar ook in zetels. Het Zeeuwse Statenlid Robert Koevoets sluit zich aan bij de provinciale FVD-fractie. Daarmee groeit de Zeeuwse fractie naar drie zetels en is ze weer onbetwist de leidende oppositiepartij in de provincie. Robert Koevoets heeft zich de afgelopen jaren in de Staten van Zeeland, samen met de FVD-fractie, consequent verzet tegen het coronabeleid en de stille, maar ingrijpende invoering van de Sustainable Development Goals

Oppositie voeren tegen de globalistische krachten
Hij herkent zich volledig in de partijlijn van Forum en geeft aan volledig vertrouwen te hebben in partijleider Thierry Baudet en provinciaal fractievoorzitter Martin Bos: "Ik ben tot het inzicht gekomen dat enkel FVD onder leiding van Baudet in staat is échte oppositie te voeren tegen de globalistische krachten die ons land zo verwoesten.“ De Zeeuwste FVD-fractie bestaat vanaf heden uit fractievoorzitter Martin Bos en de leden Fred Walravens en Robert Koevoets. Ruimte voor verdere samenwerking blijft er altijd, laat Bos weten: "Als partij van de liefde blijven we, waar mogelijk, constructief samenwerken met andere partijen en zullen we altijd politiek blijven bedrijven in lijn met onze idealen."

Kijk ook: 
Vieren we de bevrijding of dragen we onze vrijheid naar het graf?  (2022)
Statenfractie ProZeeland wil 'Terug naar normaal' (2021)

Reactie schrijven

Commentaren: 0