· 

Op bezoek bij cadeauwinkel Lonn-Things in de Kerkstraat

In de Kerkstraat 7-9 is sinds mei een nieuwe cadeauwinkel geopend Lonn-Things zo heet de nieuwe winkel van Lonneke Fluijt.

Lonneke Fluijt  © RTV Vlissingen

Voorheen verkocht ze al spullen in conceptstore House of Grace in de Walstraat, maar nu kun je terecht in de winkel aan de Kerkstraat in Vlissingen. Voor de rubriek Vlissingse zaken gingen we woensdagmiddag op bezoek bij de nieuwe cadeauwinkel.  

Lonneke Fluijt: “Een cadeauwinkel met veel handgemaakte en gerecyclede spullen, het assortiment is zeer divers. Van kussens, sokken en ansichtkaarten tot sokken en mokken en eierdoppen. Maar het meest bijzondere zijn toch wel de producten die ik  zelf maak van oude kites en De Waard-tenten. Mijn zoons kiten en zo is dat begonnen. Ik maak er onder meer poncho’s, tassen, shoppers, kussens, zitzakken en strandstoelen van”. Lonneke is 20 jaar badjuf geweest en komt uit Dordrecht (geboren en getogen) ook een mooie stad, met de zelfde mentaliteit als in Vlissingen. Woon sinds 12 jaar in Vlissingen.

Lees ook - Mooie invulling voor twee winkelpanden aan de Kerkstraat

Reactie schrijven

Commentaren: 0