· 

Kermis rondom het Bellamypark en in de binnenstad

De Vlissingse Kermis vindt van vrijdag 14 tot en met zondag 23 juli 2023 plaats op en rondom het Bellamypark in de Vlissingse binnenstad.

Archieffoto Kermis © RTV Vlissingen

Op 12 juli begint de opbouw van de Kermis en vrijdag 14 juli om 13.00 uur: start van de Kermis. De gemeente Vlissingen wil dat dit evenement met de tijd meegaat, veel mensen aanspreekt en dat het ook blijft passen in de stad. Om die reden is ervoor gekozen om de Kermis dit jaar te organiseren op en rondom het Bellamypark.

Op donderdagmiddag en avond 20 juli zijn er in de omgeving van de Koningsweg en de Willem Ruysstraat enkele wegafsluitingen rondom de vuurwerkshow. Deze afsluitingen zijn dan duidelijk aangegeven met verkeersinformatieborden en er zijn verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden
 
Kijk voor meer informatie over de Kermis over de openingstijden en de plattegrond wat staat waar etc op de website van de gemeente Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0