· 

Ringrijden op het Bellamypark

Op vrijdag 28 juli en zaterdag 29 juli 2023 was het weer zover, jaarlijks ringrijden op het Bellamy park in Vlissingen!

Ringrijden 2023  © Multranet Media

Ringrijden
”Een mooie locatie, met volop terrasjes, dicht bij het strand en de zee. Wat wil je nog meer! Vrijdag zullen Jasper, Angelina, Irina, Levi, Bart en Cees mee doen aan de vrije wedstrijd & zaterdag is het de beurt aan Jan, Mirella en Stephanie om in actie komen tijdens de 4e klas.” Laat Ringrijders vereniging Ons Klaverblad Ritthem weten.   Jasper en Levi wisten vrijdagmiddag beide 30 van de 30 ringen te steken! Tijdens de spannende kamp wist Jasper de 4e beker te winnen en Levi de 8e beker.

Zaterdag 29 juli tijdens de 4e klas won Stephanie de 1e prijs versiering en Jan de 2e prijs versiering bij de overige. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0