· 

Melden van kapotte straatverlichting

De gemeente Vlissingen beheert en onderhoudt de lichtmasten binnen de bebouwde kom. De lichtmasten gaan een half uur voor zonsondergang aan en een half uur na zonsopkomst uit. Dit regelt DNWG/Stedin met een astronomische klok.

Lichtmast  © Multranet Media

Hoewel alle lampen op tijd worden vervangen tegen het einde van hun levensduur, kan het voorkomen dat de openbare verlichting het niet doet. Uw melding is daarom van groot belang voor het verhelpen van storingen. Ziet u een lamp die niet brandt of een kapotte armatuur of lichtmast, dan kunt u dat melden via de website.

Direct gevaar
Is er onmiddellijk gevaar voor de omgeving, bijvoorbeeld door loshangende draden of een uitstekende kabel? Dit kunt u direct bij de gemeente melden via telefoonnummer 14 0118.

Afhandeling storing
Wanneer het om een eenvoudige storing gaat, zoals een defecte lamp, is dit ongeveer binnen 5 werkdagen door onze aannemer hersteld. Voor schades waar het armatuur of de mast vervangen moet worden, zijn er langere afhandelingstermijnen. Afhankelijk van het type armatuur en mast kan dit ongeveer 3 maanden duren.

Afhandelingstermijn
Netwerkstoringen worden veroorzaakt door een storing van de voeding van de lichtmasten. Meestal branden er dan meerdere lantaarnpalen op een rij niet. Deze storingen worden na eerste bezoek van onze aannemer aan Delta Netwerkgroep doorgegeven. De afhandelingstermijn hiervan wisselt en is afhankelijk van traceerbaarheid. DNWG/Stedin streeft naar een afhandelingstermijn van 2 weken.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marianne Koster (dinsdag, 14 november 2023 16:43)

    Graag verlichting bij de Willem Ruysstraat / parkeerplaats Damen.Is daar ‘s avonds echt pikdonker, mvrgr Marianne Koster