· 

Zeeuwse Komedie speelt “De Oude Vrek”

Een muzikale familievoorstelling van 6 jaar tot 90+ jaar. De kerstvoorstelling “De Oude Vrek”, a Christmas Carol, is gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. Het verhaal van de vrek Scrooge is omgetoverd tot een fantastisch familiespektakel.

Foto: Peter Adriaanse

De kerstvoorstelling “De Oude Vrek”, a Christmas Carol, is gebaseerd op het beroemde boek van Charles Dickens. Het verhaal van de vrek Scrooge is omgetoverd tot een fantastisch familiespektakel. Het belooft een muzikale familievoorstelling te worden voor iedereen tussen 6 jaar tot 90+ jaar.

De acteurs en actrices van de Zeeuwse Komedie brengen met zang, dans, poppen en spel vol enthousiasme het 19e eeuwse Londen tot leven. De hele Kerstvakantie is “De Oude Vrek” te zien in de Film/Theaterzaal Scheldehof (Peperdijk 263 4381EN Vlissingen). Een prima gelegenheid om met de hele familie te genieten van dit beroemde en hartverwarmende kerstverhaal.

Het verhaal:
Scrooge is een oude vrek die sinds de dood van zijn partner Marley nooit meer vrolijk is geweest. Hij haat dan ook Kerst en alles wat er mee te maken heeft. Op een avond komt Marley's geest hem vertellen dat hij bezoek gaat krijgen van drie geesten die hem zijn eigen leven, verleden en toekomst laten zien...
 
Bewerking en regie: Peter Adriaanse
Kostuums en poppen: Nanou Warman
Techniek: Dominique Duijndam
Spelers: Tom Roovers, Ine Kuipers, Gerda Verhoeff, Marleen Vermeer,
 Simone Kroes, Nanou Warman, Hans Huber

Speeldata 2023:                Speeldata 2024:             
Vrijdag       15 december (19.30: première)    woensdag     3 januari (15.00)
Vrijdag        22 december  (19.30)        woensdag     3 januari (19.30)
Zondag       24 december (15.00)        zaterdag    6 januari (19.30)
woensdag   27 december (15.00)        zondag        7 januari (15.00)
woensdag   27 december (19.30)
zaterdag     30 december (15.00)
                            
Tickets kosten € 12,50 en zijn te bestellen via www.zeeuwsekomedie.nl

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0