· 

Website RTV Vlissingen vernieuwd!

RTV Vlissingen is sinds 2010 een private lokale nieuws/internetzender voor de regio Vlissingen, en presenteert wekelijks lokaal en regionale nieuws.

En sinds 2019 publiceren we ook regionaal nieuws uit diverse regio's. De lay-out van de website is sinds vandaag weer aangepast en vernieuwd. U kunt nu gemakkelijk op de landingspagina het lokale en regionale nieuws lezen, maar ook de laatste videoreportages kunt u terug kijken.

Betrouwbare mediapartner
Ook hebben we een eigen weer pagina waar u dagelijks de weersvoorspelling voor Vlissingen kunt bekijken. RTV Vlissingen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld naar een vaste en betrouwbare onafhankelijke mediapartner op zowel lokaal als regionaal niveau. We brengen dagelijks kosteloos het nieuws, zonder (subsidie regelingen) of andere financiële ondersteuningen. En dat geeft ons dan ook de ruimte om geheel eigentijds en onafhankelijk nieuws te brengen! 

Via onze website kunt u evenementen aankondigen of persberichten insturen met een foto (rechtenvrij) en we plaatsen uw artikel. Maar ook een mooie foto (s) gemaakt van Vlissingen kunt u ook aan ons inzenden via info@rtvvlissingen.nl en dan plaatsen we uw foto onder vermelding van uw naam op de foto pagina!   

Reactie schrijven

Commentaren: 0