· 

125 muzikanten treden samen op in Sint Jacobskerk

 Een heus naaiatelier voor de kostuums en zo’n 125 muzikanten. Het Zeeuws Concertkoor pakt op zaterdag 9 december groots uit met een concert in de Sint Jacobskerk in Vlissingen.

Foto ter illustratie (HeungSoon) © Pixabay

Het concert staat in het teken van twee heiligen op weg naar Kerstmis. En nee, dat wordt absoluut geen stijf concert. Tijdens deze avond word je elke keer opnieuw verrast met plotselinge verschijningen. Op zaterdag 18 november komen om 15:00 uur alle muzikanten samen voor een grote repetitie in het Scheldemond college.

Naast het Zeeuws Concertkoor spelen o.a. Strijkersensemble Con Legno (onderdeel van Muziekschool Zeeland), Het Zeeuws Jeugdorkest, Souvenir Jeugdkoor Tilburg, Karin de Boef & Jacco Lamfers op piano en Jos Vogel op orgel een belangrijke rol. De twee heiligen, Lucia en Nicolas, worden vertolkt door mezzosopraan Helena van Heel en tenor Robert Luts.

Extra informatie:
Wanneer: zaterdag 9 december
Tijd: 19:30 uur
Waar: Sint Jacobskerk Vlissingen


Reactie schrijven

Commentaren: 0