· 

Hema Vlissingen gaat ruim 3 weken dicht

Het Hema filiaal in Vlissingen aan de Lange Zelke is de komende 3 weken gesloten.

Hema Vlissingen aan de Lange Zelke  © Multranet Media

De Hema in Vlissingen is een begrip in de stad en bestaat al vele jaren, de eerste paal werd in 1962 geslagen door wethouder F.G. Smit, Hema Vlissingen (van J.Th. Borghstijn) was het 21e aangesloten bedrijf in Nederland. Voor de bouw moesten 12 panden gesloopt worden. De vestiging werd in februari 1979 door HEMA b.v. overgenomen van Dhr. Borghstijn. In de toenmalige Hema was er een boven en beneden verdieping waar je terecht kon voor allerlei handen zaken. Het filiaal in Vlissingen is in de loop der jaren diverse keren verbouwd en aangepast. 

Hema weer 'echt Hema'
De winkel is op de begane grond gevestigd en dat blijft ook zo, waar je een uitgebreid assortiment kunt vinden. En nu leven we inmiddels in 2023 en gaat de Hema de filialen weer aanpassen. Het bedrijf heeft ruim anderhalf jaar geleden een nieuwe koers ingezet met als doel HEMA weer ‘echt HEMA’ te maken. Zo ook de Hema in Vlissingen, de Hema wordt spliksplinternieuw! En gaat daarom vanaf 11 november om 16:00 uur dicht tot
en met 6 december. En op donderdag 7 december (om 10:00 uur) is er een feestelijke opening met diverse openingsacties.

Nieuwe koers HEMA slaat aan
Het aantal klanten dat in de winkels en online bij HEMA kocht, groeide in 2022 met bijna 35%. De bruto-omzet van HEMA steeg in het boekjaar 2022* met 20% naar 1.966 miljoen euro. Deze resultaten weerspiegelen het succes van de koers die twee jaar geleden is ingezet om HEMA weer echt HEMA te maken. “Klanten komen weer meer en vaker bij ons,” verklaart Saskia Egas Reparaz, CEO van HEMA. “Met onze collega’s, ondernemers en leveranciers, zijn we afgelopen jaar in staat geweest koersvast te blijven en te reageren op de lastige omstandigheden in de detailhandel met dalend consumentenvertrouwen, de stijgende kosten voor energie, grondstoffen, huren en de sterk toegenomen loonkosten.”

Producten van goede kwaliteit gaan langer mee
“HEMA wil de klok rond compleet zijn voor onze klanten met een aanbod van producten die mooier, praktischer en beter zijn en langer meegaan,” vervolgt Saskia Egas Reparaz. “Klanten waarderen de duurzame kwaliteit die HEMA tegen een aantrekkelijke prijs biedt. Producten van goede kwaliteit gaan langer mee, en dat is goed voor de portemonnee van onze klanten en voor het milieu.”

Vooruitblik
“HEMA heeft een solide financiële basis voor verdere groei. De positieve reactie van klanten op onze koers om HEMA weer echt HEMA te maken geeft ons het vertrouwen dat we onze positie en resultaten in de komende jaren blijven versterken,” concludeert Saskia Egas Reparaz.

Reactie schrijven

Commentaren: 0