· 

Wethouders bezochten een aantal Vlissingse bedrijven

De wethouders G. Sips en S. Cracau hebben vrijdag 17 november 2023 een aantal Vlissingse bedrijven bezocht.

Wethouder Sal Cracau (links) en Dennis Broers (rechts) van computerwinkel The Glitch  Foto: Gemeente Vlissingen

Zij deden dat omdat de derde vrijdag van november door MKB-Nederland was uitgeroepen tot Dag van de Ondernemer.

Baskensburg
Wethouder Sips (Economische Zaken) begon zijn werkdag op bedrijventerrein Baskensburg met een bezoek aan Ovaa Motors. Daarna volgden bezoeken aan achtereenvolgens Van den Berg Autoschade Vlissingen, Gezondheidscentrum De Keien en Afbouwned. In alle bedrijven werd de wethouder hartelijk ontvangen en rondgeleid. Wethouder Sips bedankte de ondernemers voor het feit dat zij met hun bedrijf een bijdrage leveren aan groei, banen en welvaart in Vlissingen.

Binnenstad
Wethouder Cracau (Binnenstadsaangelegenheden) liet zijn gezicht zien bij een aantal bedrijven in het Vlissingse kernwinkelgebied en op de boulevard. Hij bezocht daar Steketee Damesmode, computerwinkel The Glitch, Patachou Mode en hotel-restaurant De Belgische Loodsensociëteit. De eigenaren van deze bedrijven hebben met elkaar gemeen dat zij deel uitmaken van het bestuur van de Vlissingse Ondernemers Centrale. Dit is een belangrijk overlegorgaan voor de gemeente als het gaat om de ontwikkeling van de binnenstad. De wethouder bedankte hen (met een bos bloemen) voor hun inzet voor de stad. Bekijk de foto's in een groot formaat via de Facebook pagina van de gemeente Vlissingen.

Foto's Gemeente Vlissingen

Dag van de Ondernemer
Nederland telt ruim 1,5 miljoen ondernemers, die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn. Zij verdienen respect voor hun inzet, durf en doorzettingsvermogen. Op de Dag van de Ondernemer worden zij op verschillende manieren daarvoor bedankt en in het zonnetje gezet. Het gemeentebestuur waardeert het ondernemerschap in Vlissingen en schenkt daarom aandacht aan de Dag van de Ondernemer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0