· 

Sinterklaas opent Sint en Pietenhuis Vlissingen

Zaterdag 18 november heeft Sinterklaas het Sint en Pietenhuis in Vlissingen officieel geopend. Hij deed dit door het doorknippen van een lint.

Sinterklaas opent  Sint en Pietenhuis in Vlissingen

Rond de Sint stonden weer veel kindertjes te wachten op het grote moment dat de Sint het huis zou gaan betreden. Net als vorig jaar is het Sint en Pietenhuis gevestigd in een leeg staand winkelpand aan de Lange Zelke te Vlissingen.

Het is dit jaar voor de 7e keer dat het Sint en Pietenhuis wordt georganiseerd. De organisatie is in handen van leerlingen 3e klas CSW Bestevaer. Voor hun vak Dienstverlening en Producten moeten zij een evenement organiseren. Dit jaar zijn er weer de kleurplaat tafels en verschillende spelletjes opgesteld.

Pepernoten een pannenkoeken uurtje
De openingstijden zijn op de komende vrijdag- en zaterdag middag tussen 13.30 en 16.30 uur. De laatste dag is 2 december. Het is gebruikelijk om dan iets speciaals te organiseren. Dit jaar is gekozen om naast de pepernoten een pannenkoeken uurtje organiseren. Kinderen die actief bezig zijn in ons huis kunnen dan een pannenkoek krijgen.

Informatie over het huis via de mail info@sintenpietenhuisvlissingen.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0