· 

HZ ondertekent manifest voor een Duurzaam Regeerakkoord

HZ University of Applied Sciences heeft de oproep voor een Duurzaam Regeerakkoord getekend.

HZ University of Applied Sciences

De ondertekenaars willen dat het kabinet, dat de partijen nu gaan vormen, de duurzame ontwikkelingsdoelen als leidraad gebruikt voor het nieuwe regeerakkoord. Ingrid de Vries van HZ Green Office  https://hz.nl/hz-green-office is blij dat de HZ het akkoord heeft ondertekend.

“Ik vind het mooi dat studenten, docenten en het management hier achter staan. Op onze school vormen we jongeren. Het is meer dan onderwijs, we willen ze ook wat meegeven. Het manifest benadrukt terecht de rol van jongeren in het vormen van deze toekomstvisie; het gaat immers om hun toekomst en zij moeten het straks gaan doen."

Reactie schrijven

Commentaren: 0