· 

Jumbo Lorentzlaan in Terneuzen verhuist naar Drebbelstraat

De Jumbo winkel aan de Lorentzlaan in Terneuzen krijgt een nieuw onderkomen aan de Drebbelstraat 2. De winkel wordt nog toegankelijker en overzichtelijker dan voorheen.

Fotocredits: Yasmin Hargreaves

De oude winkel sloot op 21 oktober haar deuren. Vanaf 9:00 uur op 6 december kunnen inwoners van Terneuzen en omgeving weer terecht bij de Jumbo winkel aan het nieuwe adres.

Filiaalmanager Marc de Ridder is trots op de nieuwe winkel en kijkt ernaar uit om klanten opnieuw te verwelkomen: “De nieuwe winkel wordt prachtig en het hele team is er trots op om onze klanten straks warm te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving! Het uitdragen van de 7 Zekerheden zal ook hier centraal staan. Deze 7 beloften, zoals ‘Vers is echt vers’ en ‘Service met een glimlach’, staan volledig in het teken van de klant. De winkel telt ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte en men kan bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment, waarin vers en gemak een grote rol spelen."

Aandacht voor vers
De nieuwe winkel biedt een groot en gevarieerd assortiment en heeft een mooi aanbod van verse en lokale producten. Zo zijn er verse maaltijden en wraps verkrijgbaar en in de verskeuken van de winkel worden ter plekke vers belegde broodjes en pizza’s om thuis af te bakken bereid. Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk aan groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen en diverse borrelschalen. Daarnaast kunnen klanten zelf hun macarons scheppen en beschikt de winkel straks ook over een selectie van lokale delicatessen, zoals chocolade van Mauritz. 

Duurzame ontwikkelingen
In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, is er bij deze relocatie rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkelelementen. Zo krijgen de koelingen schuifdeuren om energie te besparen en worden er zonnepanelen geplaatst op het dak. Ook wordt de Jumbo volledig gasloos.

Parkeren en openingsactie
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid waar men gratis zijn auto kan parkeren. Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een chocoladereep van La Place. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt. Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.

Tot de opening van de winkel aan de Drebbelstraat kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel in Winkelcentrum Schuttershof in Terneuzen of makkelijk en snel boodschappen bestellen op Jumbo.com.

Reactie schrijven

Commentaren: 0