· 

Bandoeng viert 50-jarig jubileum in Oost-Souburg

Op woensdag 6 december 2023 viert Indisch restaurant Bandoeng zijn gouden jubileum!

Indisch restaurant Bandoeng 40 jaar I Archieffoto uit 2013  © RTV Vlissingen

Ter ere van deze mijlpaal organiseert het restaurant een gezellige avond met een hapje, drankje en muzikale begeleiding van Roy en Amanda Tuhumury.

Onder de genodigden bevinden zich enkele gasten die het restaurant al sinds de opening bezoeken. Een deel van de opbrengst van deze avond wordt geschonken aan de Molukse Stichting Mae Uku in Oost-Souburg, het gebouw van deze stichting is recent overgenomen in eigen beheer en heeft een grondige renovatie nodig.

Om de renovatie van het gebouw van Mae Uku extra te ondersteunen doneert Bandoeng vijftig procent van de verkoop van elke pot Sambal Badjak Bandoeng in de maand december aan Stichting Mae Uku! Van donderdag 7 tot en met zondag 10 december kunnen gasten genieten van het Javaans Buffet voor slechts vijftig euro voor twee personen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0