· 

Uitreiking HZ Stern voor beste afstudeerwerk van de HZ

De HZ Stern, de jaarlijkse prijs voor het beste afstudeerwerk van een student van HZ University of Applied Sciences, is donderdag 14 december uitgereikt.

HZ University of Applied Sciences Vlissingen

Er zijn dit jaar vijf genomineerden: Rachel de Groot van Watermanagement, Siyu Chen van Engineering, Tijda Tülek van Pedagogiek, Virgina Rioli van Industrial Engineering and Management (Technische Bedrijfskunde) en Alice Smit van Human Resource Management. In deze Youtube-video vertellen zij over het onderwerp en achtergronden van hun afstudeerwerk. In 2022 ging de HZ Stern naar Forentine Knulst van de opleiding Pedagogiek.

Zij deed onderzoek naar mediawijsheid onder leerlingen van de onderbouw in het praktijkonderwijs. Ze maakte onder meer een pakket met een handleiding, vijf lessen en een spel. De uitreiking van de HZ Stern wordt gecombineerd met een minisymposium van HZ Honours-studenten. Dit zijn studenten die een verdiepend programma hebben gevolgd in binnen- of buitenland, naast hun studie aan de HZ. Donderdag 14 december vertelden zij wat ze hebben beleefd, geleerd en bereikt. Daarna kregen ze een certificaat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0