· 

Nieuwjaarsconcert ‘Gospel in Harmony’ in de Sint Jacobskerk

Ieder jaar gaat de Koninklijke Harmonie Ons Genoegen op zoek naar een gast waarmee een avondvullend Nieuwjaarsconcert gegeven kan worden.

Steeds weer op de tweede zaterdag in het nieuwe jaar en in Cultuurpodium Sint Jacobskerk. Deze keer is onze gast Gospelkoor G-Roots, groots in Black Gospel.

Het Harmonieorkest, onder leiding van onze jonge, enthousiaste dirigent Sander van Dorst, zal een gevarieerd programma laten horen. Wie kent niet uit de film Sister Act de bekende song, ‘I will follow him’. Daarnaast oa ‘Soul Bossa Nova’, ‘Let it be’ en natuurlijk mogen de bekende songs als ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen en ‘O Happy Day’ niet ontbreken. Ook het dixieland nummer ‘Just a Closer Walk’ staat geprogrammeerd.

Naast de traditionele muziekinstrumenten wordt een muziekstuk gespeeld op zeer speciale ‘instrumenten’. Als gast hebben we Gospelkoor G-Roots, groots in Black Gospel. Zij zijn deze avond aanwezig met 9 zangers en zangeressen. G-Roots zingt liederen uit hun eigen repertoire. Daarnaast zal een aantal muziekstukken gezamenlijk gespeeld worden. Gaat dit samen een Gospelkoor en Harmonieorkest? Komt u luisteren. En wat zeker is
G-Roots zorgt voor een swingend feest!

Het Nieuwjaarsconcert vindt plaats op zaterdag 13 januari 2024; begint om 19.30 uur. De kerk is geopend vanaf 18.45 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via onze website of bij Boekhandel ’t Spui. Of op de avond zelf bij de entree van Cultuurpodium Sint Jacobskerk.

Gospelkoor G-Roots

Reactie schrijven

Commentaren: 0