· 

Slavernijlied: ‘Eindelijk’ over 150 jaar afschaffing slavernij

Herbert F.Veira heeft een lied geschreven over 150 jaar afschaffing slavernij. De zang groep bestaat uit zes personen en het nummer gaan zij op 30 juni,1 juli ten gehore brengen.

De zanggroep Friends

In het kader van 150 jaar afschaffing slavernij heeft Herbert Veira een lied geschreven,met de titel "Eindelijk". Het lied wordt gezongen door de zang groep "Friends", bestaande uit 6 personen,namelijk:Herbert Veira, Suresh de Bruijne, Gerda Winter, Lisette Ys, Vincent Leende en Muriel van Halen.

Het lied wordt gezongen op: 30 juni 2023 bij de wake op de balans in Middelburg en op i juli tijdens de Keti Koti viering op de Abdij in Middelburg. Als alles goed gaat, willen wij ook 150 cd`s maken en aan geïnteresseerden verkopen. Bij dit nummer gaat`t meer om de inhoud.

Reactie schrijven

Commentaren: 0