· 

Hema Vlissingen weer open na vernieuwing

Donderdag 7 december 2023 is de Hema in Vlissingen feestelijk heropend na een spiksplinternieuwe vernieuwing.

De vernieuwde Hema in Vlissingen © Multranet Media

Het take away gedeelte wordt in januari vernieuwd, de rest van de winkel in december. Dus vanaf dan zal er ook weer brood zijn. Het team onder leiding van filiaal manager Wybren Tuinstra heeft veel zin om de mooie winkel aan alle klanten te laten zien. Daarnaast is er onlangs ook een mooie nieuwe HEMA-winkel in Kapelle geopend.

Openingsacties! 
Op donderdag 7 december krijgen de eerste 200 klanten een gratis pak stroopwafels. En op zaterdag 9 december kan je bij aankoop van een textielproduct hier een gratis een persoonlijke tekst op borduren. En van donderdag 7 december t/m 10 december zijn alle tompoucen 2+2 gratis.

Lees ook:  Hema Vlissingen gaat ruim 3 weken dicht

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Mevr ajansen (zaterdag, 27 januari 2024 19:08)

    Waarom komt er geen koffiecorner?